Rundvlees

Bavette is vlees van de flank van het rund. In Nederland werd dit deel veelal verwerkt in producten zoals tartaar en hamburger. Afgelopen jaren heeft Bavette in Nederland een enorme opmars gemaakt in populariteit. ...

Erg leuk en gezellig om te maken. Het is namelijk is wat anders dan standaard hamburger van de bbq. Door het op deze manier benadruk je het gezellig bbq-en. Ingrediënten 1 groot turksbrood 2 uien kaas (bij voorkeur cheddarkaas) circa 800 gram gehakt. Bij voorkeur wat...

Een diamanthaas is een smakelijk mals stuk vlees uit de voorvoet van het rund. Het is een langwerpig stuk vlees en weegt meestal tussen de 350 en de 500 gram. Ingrediënten Voor dit recept heeft u de volgende ingrediënten nodig: Aantal personen:   Bereidingswijze Voor de Beef Wellington   1000 gr Diamanthaas 250gr per stuk ...

Een geslaagde BBQ begint met een schone grill. Het regelmatig schoonmaken van je BBQ is essentieel om de levensduur ervan te verlengen en te zorgen voor veilig en smakelijk koken. In dit artikel zullen we je een eenvoudig stappenplan geven om je BBQ grondig schoon...