27 nov Recept: Champignons op de BBQ
Champignons op de BBQ zijn altijd een lekker site gerecht. Meestal worden deze klaar gemaakt met kruidenboter in aluminiumfolie, maar hier hebben we een lekkere variatie hierop.
Ingrediënten
- Hele schone champignons
- Olijfolie
- Theelepel Curry Madras kruiden
- Half theelepeltje (gerookte) paprikapoeder
- Scheutje BBQ (Hickory&Brown Sugar)
Bereidingswijze
- Hele champignons in een schaaltje doen.
- Olijfolie eroverheen.
- Theelepeltje Curry Madras kruiden erbij.
- Half theepeltje gerookte paprikapoeder erbij.
- Half theelepeltje goed geperste knoflook erbij.
- Scheutje BBQsaus Hickory&Brown Sugar erover.
- Voorzichtig met een lepel alles doorroeren.
- Op 120 graden circa 30 minuten langzaam laten garen. Als ze bijna klaar zijn nog een keer heel dun insmeren met de BBQsaus.