Grillen en Low and slow

Grillen en Low and slow

Naast direct en inderect worden de termen grillen en “low and slow” ook vaak gebruikt bij het barbecueën.

Low and slow

Low&Slow is een barbecuetechniek waarbij je het vlees gaart op een lage temperatuur. Populair hierbij zijn spareribs, pulled pork of een hele kip.

Bij deze manier van barbecueën laat je je vlees of vis op een lage temperatuur (van tussen de 70 en de 120 graden Celsius) en heel langzaam (lees: soms wel 5 tot 6 uur!) garen.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Low and slow

Low&Slow is een barbecuetechniek waarbij je het vlees gaart op een lage temperatuur. Populair hierbij zijn spareribs, pulled pork of een hele kip.

Bij deze manier van barbecueën laat je je vlees of vis op een lage temperatuur (van tussen de 70 en de 120 graden Celsius) en heel langzaam (lees: soms wel 5 tot 6 uur!) garen.

 

 

Grillen

Grillen is de methode om snel vlees te bereiden op de barbecue. Denk hierbij aan een steak, hamburger, speklapje, voorgegaarde kip of sparerib. Lekker snel en smakelijk barbecueën.

Bij goed grillen met je denken aan hogere temperaturen zoals 200 graden.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Low and slow

Low&Slow is een barbecuetechniek waarbij je het vlees gaart op een lage temperatuur. Populair hierbij zijn spareribs, pulled pork of een hele kip.

Bij deze manier van barbecueën laat je je vlees of vis op een lage temperatuur (van tussen de 70 en de 120 graden Celsius) en heel langzaam (lees: soms wel 5 tot 6 uur!) garen.